Vinn det allra härligaste kitet från Tehuset Java

Tehuset JavaDet här härliga kitet med teer och tillbehör från Tehuset Java kan nu bli ditt. Vad sägs om 6 påsar underbart te: Earl Grey De Lux, Rooibos Blåbär Lingon, Earl Grey Rosé, Kärlekste med jordgubbsbitar, Lundablandning och English Breakfast. Dessutom lite Shortbread, teburk och en praktisk tesil.

För att vinna svarar du helt enkelt bara på frågan nedan och motiverar kort varför just du ska vinna:

Tehuset Java har idag fyra fysiska butiker, men vilken var den första?

Vinnaren utses på Alla Hjärtans Dag 14 februari. Svaren på frågorna och en massa gott och andra underbart fina saker hittar ni på Tehuset Javas hemsida

Ps. Prenumerera gärna på Matstugan så missar du inte recept, tävlingar, tips mm. Genom att gilla inlägget på Bloglovin’ så får fler ta del av inlägget!

Linda

0 kommentarer

 1. Svar: Lund

  Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna. Jag dricker inte kaffe men jag älskar te.

  Jag skulle bjuda hem mina kompisar på afternoon te om jag vann =)

 2. Svaret är Lund!

  Jag vill fylla vår lilla lya med lite härliga kärlekssmaker och aromer som väcker liv i allt det tråkiga och vardagliga. En uppiggande stämningshöjare som ger energi och locker till mysiga stunder. Den här korgen är ju som en skattkista fylld till bredden av juveler som man bara vill prova och njuta av!

  Hälsningar

  Petra

 3. Lund

  Önskade mig en Afternoon tea i julklapp. Tyvärr blev den upplevelsen en riktig mardröm som jag försöker glömma bort och förtränga. Jag önskar en chans till en mer minnesvärd afternoon tea, nu på hemmaplan med alla de delar som behövs för en lyckad tillställning. Med denna korg, scones, marmelad och stor dos kärlek är jag en bit på väg!

  Kram!

 4. Första butiken var i Lund

  Jag har precis tagit upp mitt thédrickande på kvällarna och skulle vilja prova lite nya sorter 🙂

  Det är också väldigt trevligt att ha goda theer hemma när man får besök.

 5. Svar: Lund

  För mig är det bara te som gäller, jag dricker aldrig kaffe. Därför experimenterar jag ibland med nya smaker. Jag torkar hallonblad och åkerfräken i Sverige, i Mellanöstern skär jag stjälkar av en slags vild fänkål som smakar lakris. Mynta och svart vinbär har jag tyvärr fördruckit mig på. Fast allra mest gillar jag svart traditionellt te.

 6. Lund.

  Jag har äntligen fått dottern att gilla te och de mysiga kvällsstunderna med varsin kopp te är hur härliga som helst. Då har vi mor-dotter-mys. Här hade det blivit massa härliga nya smaker att få prova

 7. Svaret är Lund!

  Som student (just i Lund faktiskt) har man inte råd med fina teer särskilt ofta och det hade varit så kul att överraska min syster med lite lyx i gråa februari.

 8. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna då jag älskar att dricka te och att pröva på nya sorter och lyxa till det i mellan varven. Nu när det snart är alla hjärtans dag har jag ingen som överraskar mig med presenter, bortsett ifrån 6 åriga dottern och alla hennes fina teckningar så vore mysigt med något sådant här som både dottern och jag skulle kunna njuta utav tillsammans.

  Tehuset Java – Lund är deras första butik som öppnades.

  Kram Sanna

 9. Första butiken öppnade i Lund!

  Jag vill gärna vinna dels för att jag är en storkonsument av te men även för att jag vill kunna bjuda över världens bästa korridorsgrannar på gott te som kompensation för att jag försummat dem den senaste tiden och istället lagt all min tid på plugg och annat trist.

  Många tycker ju att te är en höstdryck. Det tycker inte jag! Speciellt inte när det handlar om sorter som rooibos blåbär/lingon och min förhandsfavorit; kärlekste. Snart är våren här och den måste skålas in – helst med te!

 10. Svar: Lund

  Jag dricker gärna minst både 4 och 5 koppar the’ om dagen så ett så här fint tillskott av olika sorter skulle vara fantastiskt kul att vinna!

 11. Svaret på frågan är Lund.

  Och det här med motiveringar är ju lite jobbigt… Men jag önskar att vinna för att jag älskar te dricker fyra, fem koppar om dagen. Och just på fredag firar jag och min fina man sexårig förlovningsdag så detta vore ju en fin present till oss!

 12. Svar: Lund

  Jag älskar te, har inte alltid gjort dock, fått upp intresset för olika sorters te nu på senare tid. Jag själv blir så lycklig av att prova nytt te men min plånbok är inte lika glad..som blivande student så har varje liten krona som jag sparar betydelse, så att vinna detta hade varit helt perfekt. Då blir både jag och min plånbok glada!

 13. Svaret är Lund!

  Lundablandningen är en favorit sen tidigare,så vore kul med lite nya smaker…..

  Varför jag vill vinna……Ja helt enkelt för att jag älskar te,och dricker många koppar per dag

  helst 80 grader utan mjölk men med honung i 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *