Pressdag på Prat PR

Jag var på en väldigt trevlig pressfrukost på Prat Pr häromdagen. En pressdag är då de visar upp sina samarbetspartners produkter, guldkorn från ordinarie sortiment och en massa roliga nyheter. Så roligt att jag och Rose-Marie kunde gå samtidigt dessutom. Började med god frukost från Saltå Kvarn och Arla.
Jysk visade upp riktiga vill-ha-saker. Den här sängen är to-die-for. Ville bara ta med frukosten från Saltå Kvarn och krypa ner mellan kuddarna och täcket och stanna hela dagen.
Det här vitrinskåpet är nytt i sortimentet. Så fint! Glöm inte att ni nu kan vinna ett presentkort hos Jysk på 500 Kr på bloggen, tävlar gör ni HÄR.
Så fina kuddar med ugglor på också.
Pyrex satsar på ett fantastiskt barnsortiment med roliga silikonformar med bl a cikusmotiv. Det finurliga med deras silikonformar är att de svalnar, mer eller mindre direkt, så barnen inte bränner sig. Gillar även deras glasfat skarpt. Det är ugnsfast och tål temeperatur upp till 240 grader. Gulligt att ställa knäckformarna på till exempel.
Reima och Sorel visade upp fina kläder inför vinter och vår dessutom.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *