Middag med Jessica, spindlar, chili och jordnötssmörkräm

Så fantastiskt mysig kväll igår med Jessica. Hon kom över på middag och massa prat! Vi har inte uppdaterat på länge, så nu pratade vi om högt och lågt hela kvällen. Vi började med lite Prosecco med Calvados, äppeljuice med mera. Alla recept kommer här på bloggen inom den närmsta tiden.
Förrätten, Deviled eggs med spindlar, ingen tvekan om att det är Halloweentider nu va?
Sedan blev det Chili på högrev och mörk choklad och massa annat. Lite guacamole, gräddfil och så till.
Jag och Jessica lärde känna varandra då jag var nyseparerad med liten bebis och hon mittemellan jobb. Vi hade massa tid och en hel del att prata om, där växte vänskapen fram. Nu har vi båda fullt upp, men en så stadig vänskap där vi vet så mycket om varandra att vi snabbt uppdaterar. Nu har vi dock inte haft tid att riktigt prata på länge, så otroligt skönt att få göra det under en helkväll.
Jessica hade med sig vääääärldens godaste kaka: banankaka med valnötter och kardemumma och valnötter, toppad med jordnötssmör. Så galet god och så galet underbar kväll.
Den omtänksammaste vän man kan ha. Jessica hade varit i Barcelona och hade köpt saffran och burken sweet paprika med till mig.

Linda

0 kommentarer

 1. Den där banankakan, kan du inte fråga Jessika om recept på den?

  Den verkar så ljuvligt god!

  Kram!

  Svar:
  Såklart Malin! Ska tjata lite på Jessica om receptet:-) Om det är så att den ska ingå i en receptbok som inte är ute på marknaden då kommer jag nog inte få det dock…Men övertalningen börjar idag;-) Den var så så god!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *