Hur dukar vi sommaren 2016? – Enligt ICA

ica

Blått är sommarens stora färg, med accentfärger såsom gult och lime. På ICAs grillevent för ett tag sedan så visades deras ICA HOME produkter upp. Titta vad mycket fint som kommer till sommaren. Färgskalan går från turkost till Marrakechblått. Skärbrädor av olika slag som serveringsupplägg är redan populärt och fortsätter som en snygg attiralj. 

ica

Söta fat och blomskålar i ljusblått. Tänk att få duka så här. 

ica

Gult och limegrönt är snygga accentfärger till det blåa. En limepress kanske till sommarens marinader, såser, dressingar. 

ica

Vatten- eller saftflaskor i pärlande blått. Snygg hållare också. Perfekt att fylla på vatten i dessa och ställa hållaren på bordet. Ingen som blir utan vatten här. 

ica

Vattenbehållare med rör för frukt, grönt och is. Hur snyggt som helst och perfekt för att naturligt smaksätta vattnet på olika roliga sätt. 

ica

Gillar verkligen hel HOME kollektionen. Söt bordsmortel i vitt. 

ica

Marrakech heter mönstret som ICA har tagit fram till sommaren. Det mönstret återfinns på flera produkter hos  ICA HOME, som muggar och servetter och handdukar. 

ica

En bålskål har jag letat väldigt länge efter. Den här gillar jag där man ser innehållet. Så sugen på sommarfester med grillning när jag ser bilderna. Bästa som finns att grilla, göra lite drinkar med eller utan alkohol, stora sallader, såser och röror och massa människor. Sommaren 2016 kommer bli härligaste grillsommaren någonsin. 

ica

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *