Har roat mig lite med att testa min nya Nespresso nu när jag drar runt hemma mest hela dagarna. Provade lite recept med alternativa mjölkdrycker som cashewmjölk, hasselnöts- och rismjölk, sojamjölk och Havremjölk. Det blev lyckat och gav mersmak.
Islatte hasselnöt (latteglas)
Smak av karamell, vanilj, nougat och iskall. Tänk den här på en solig påskdag eller mitt i sommaren.
Hasselnöt- & rismjölk
Nespresso Caramelito + Vanilio
iskuber
Agavesirap
Brygg kapslarna som espresso ner i ett latteglas. Toppa upp med hasselnötsdrycken. Häll kaffedrycken i en mixer, tillsätt iskuber och lite agavesirap. Mixa tills isen har krossats ordentligt.
Sojaccino (Cappucinokopp)
Sojadryck (vispa eller skumma den gärna)
Honung i botten av glaset eller koppen
Nespresso Kazaar
RAW kakao
Hälsolatte (latteglas)
Ekologisk havredryck
Nespresso Arpeggio
Toppa med Acaipulver, carobpulver, kanel eller kakaopulver
Cashew Cortado (kopp)
Ringlad chokladsås i glaset
Nespresso Ristretto
Cashewdryck
Råsocker
Raw Kakao
Vilka fantastiska koppar! Var har du köpt dem?
Om du tänker på de blå så är de från Indiska. De i glas med ’dubbelvägg’ så man inte bränner sig på sidan är från Bodum och den andra för kylda drycker har jag hittat på en blombutik och kommer inte ihåg märket på.
Mums!..har du ”to go” på vardagsmornar ;D? <3
Hehe, såklart!