Lätt rätt som svängs ihop. Använd svamp om du vill, men funkar bra utan också. Gott med såsen på balsamico och till det en stor sallad.
Du behöver
4 Kotletter (Jag använde benfria kotletter på rapsgris)
1 dl creme fraiche
2 dl matlagningsgrädde
2 msk balsamico
(200 g trattkantareller – valfritt)
salt, peppar
Gör så här
Sätt ugnen på 150 C
Fräs på kantarellerna i smör.
Lägg de råa kotletterna i en ugnsform. Rör ihop creme fraiche, matlagningsgrädde, balsamico. Smaka av med salt och peppar och häll blandningen över kotletterna. Strö ut kantarellerna.
In i ugnen sådär 80 minuter (beroende på hur tjocka och stora kotletterna är. Innertemperaturen ska vara 68 C.)
SMASKENS vardag som helg!
Halkade in via Bambi vilken fin blogg du har med massor av goda recept 🙂