Var är min gran?

Drömmen om en gran

Vaknade irriterad, arg och besviken. En stor del av dagen idag har gått åt till att jaga en gran. Beställde för några dagar sedan en Kungsgran från Smålandsgran . På deras sajt står det så här: 

✓ Största granbutiken på nätet med alla sorters granar och längder
✓ SMS med exakt leveranstid
✓ 45 års erfarenhet
✓ Ekologiska granar. Du slipper ta in alla bekämpningsmedel
✓ Hemleverans 7 dagar i veckan (på de allra flesta orter)

Så! Jag har ingen bil, är ensamstående med mina barn och kommer fixa julen själv i år med barnen. Det känns därför extra viktigt att vi får det bara bra med gran, tomte och allt som hör julen till. Det är första gången jag och barnen firar själva. Alltså var jag nöjd och betalade gärna 795 kr för Kungsgranen. En summa som fakturerades direkt. 

Igår skulle granen ha kommit mellan 19 och 21.30. Fick hela tiden meddelande om att det var färre och färre innan det var min tur. Vid 23.30 gav jag upp och gick och lade mig. Ingen gran, inget meddelande om varför den uteblivet eller när den skulle komma istället. Jag mailade dem, letade efter telefonnummer som inte finns, försökte i morse chatta med dem, men de svarar inte där heller. Efter att ha skrivit på alla deras sociala kanaler fick jag meddelande från dem på eftermiddagen att de skulle leverera granen IMORGON mellan 16 och 22. Två dygn efter utsatt leveranstid. Jag tror det när jag ser det! De har inte väldigt arga kommentarer på sin FB och Instagram. Har ni beställt gran via nätet?

Ändå blev det en så bra dag. Räddad av allt annat som är bra. Två kollegor erbjöd sig direkt i morse att åka iväg och köpa gran till mig. Bloggen som har strulat med sökfunktion, bildspel, och text som försvunnit fixades till och busschauffören väntade in mig och min dotter fast vi var så långt från bussen när den var vid hållplatsen, vilket gjorde att vi hann precis i tid till doktorsbesöket. 

Sedan fick jag en fin kommentar på bloggen: 

Hej, Malin här! Jag ville bara titta in och säga att jag verkligen gillar din blogg (jag är inne varje dag och kollar läget) och blir så glad när jag hittar ett nytt inlägg . Du har en personlig stil och blandningen mellan bak och mat är super! Tack för bloggandet.

Tack Malin! Din kommentar lyste upp min dag. Fick även flera peppande kommentarer på Insta stories angående gransituationen. Några väldigt roliga om hur jag ska se det här som stresshantering. Jo, jo….

Så slutet gott, allting gott…

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *