Glassburgare med läskande kokosglass på King Scoopa – Stockholm

King Scoopa glassburgare glassmunk kokosglass

Glassburgare på King Scoopa – Stockholmstipset. Gillar du munkar, eller säger man doughnuts, donuts? Gillar du glass? Vad tror du om dessa ihop? Det blir en glassmunk eller glassburgare som de kallade den då jag var där. Helt galet gott. Jag har kokosglass mellan den delade färska munken. Kolasås ringlad över alltet. Man kan även ta cookie crumble. Kände att det kanske skulle bli väl bra. Du  kan välja vilken glass som helst att ha emellan. De har varje dag nya smaker. Då jag var där hade de smaker som Banoffee pie, Mudcake, Lemon sorbet  och  Blackberry crumble. Men det är nya smaker, som sagt, varje dag. 

King Scoopa glassburgare glassmunk kokosglass

Vid Hornstull ligger  alltså King Scoopa, en riktig pärla till glassbar. Den öppnade 2016 och är öppen tisdag till sönda kl 12-18. Det var en av mina elever som tyckte vi skulle gå dit på Klassens dag som vi spenderade i Tanto. Så tack till eleven som introducerade mig till det här guldstället. Den lilla coola glassbaren, som jag lätt hade gått förbi om jag inte hade fått den utpekad för mig, ligger på några minuters avstånd från ’beachen’ i Tanto.  Väl värt vilken omväg som helst för såväl glassen som glassmunken. 

Stockholmstipset – Vassego

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *