BookBox Kids med två könsneutrala, nyutkomna, bra böcker

BookBox Kids Bonniers Jo Nesbo

BookBox Kids med två könsneutrala, nyutkomna, bra böcker. Eller vad sägs om Jo Nesbøs Doktor Proktors pruttpulver eller Katarina Genar och Alexander Janssons Mystiska Skolan – Spöksången? De kom i marsutskicket av BookBox Kids som vi fick prova på. Magda blev riktigt glad över båda och de ligger nu under pappaveckan fint upplagda på hennes skrivbord i väntan på att det blir vår vecka nu ikväll. Vi är mer än redo för att krypa upp i soffan och läsa länge. 

BookBox Kids Bonniers Jo Nesbo

BookBox är Bonniers Bokklubb som har en prenumerationstjänst där du får två könsneutrala och nyutkomna böcker fyra gånger per år i ett fint paket på posten. De är åldersanpassade  efter fyra kategorier: 0-2 år, 3-5 år, 6-9 år och 9-12. Den vi fick prova på var 6-9 år. Den passade min yngsta som är 6 år alldeles perfekt. För min äldsta var det här lite för lätta böcker, men sedan var det ju också snäppet under hennes ålder. Varje box kostar 190 kr men värdet är cirka 300 kr per box. Så helt klart värt en prenumeration. 

BookBox Kids Bonniers Jo Nesbo

Det ska bli så mysigt att börja läsa Doktor Proktors pruttpulver som fått fina recensioner. Den verkar riktigt rolig. Boken Mystiska skolan – Spöksången är en Lätt och Läskigt bok och en bok som passar utmärkt till att barnen får läsa högt med enkla meningar och lite större text. 

Mysläsning blir det ikväll

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *