Veckomeny barn och en mjölkfri och glutenfri äppelpaj

Veckomeny

Den godaste morotssoppan med lätt sötma och roligaste krutongerna; Pasta med kyckling i krämig sås; Laxspett med krispig bacon och övergod potatis i ugn; Fläskfilé i dragonsås med valfritt tillbehör.  Det hela avslutas med en himmelsk mjölkfri och glutenfri äppelpaj. Det är min vecka med barnen så här kommer en veckomeny med fokus på det barnen tycker extra mycket om. 

Det som jag aldrig trodde skulle hända mig, hände. Ibland så är livet bara för intensivt, ibland tar lusten helt slut och ibland tar det bara stopp. Det bara gick inte att få till ett inlägg. Jag har alltid älskat att blogga, laga mat och skriva. Men efter alldeles för mycket under alldeles för lång tid blev det svårt att motivera sig att blogga. Så många gånger jag planerat in att blogga och sedan bara somnat på soffan. Det blev svårare och svårare att skriva och komma på bara inlägg fast jag lagat så mycket gott, sedan blev det till ett berg av inlägg som blev helt oöverstigligt. Det sammanföll såklart med en hel del privata saker som krävde all min fokus, energi och tid. En av de sakerna ska jag berätta om för er under veckan.

Idag på min födelsedag har jag bestämt mig för att fortsätta blogga för att jag verkligen tycker så mycket om det Så nu är jag i alla fall tillbaka. Här kommer då veckans meny. Hoppas ni gillar den! 

Veckomeny

Morotssoppa med apelsin, garam masala och naan krutonger

Pasta med kyckling i krämig cream cheese sås 

Saftiga laxspett med krispig bacon och ugnsrostad potatis

Fläskfilé i dragonsås  

Äppelkaka äppelpaj  mjölkfri glutenfri

Ni får inte missa att göra en äppelpaj när det börjar krypa mot helg. Den här är glutenfri och mjölkfri och så himmelskt god. Till äppelpajen, en sjö av vaniljssås eller lätt smält vaniljglass. Finns det något bättre!

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *