Proppfull Smakbox på tema Firande – Rabattkod

   Smakbox firande rabattkod

Kolla in senaste SMAKBOX på tema ’Firande’. Hur härlig som helst. Hela 22 produkter till ett värde av 422 kr. Tycker verkligen det är så mysigt att hämta ut Smakbox och öppna lådan. Mina barn har också hakat på nu och vill inte att jag ska öppna den utan dem. De vet att det finns ALLTID något till dem i den. Mycket riktigt. Päronfestisar med 30% mindre socker (Bra där!),

Smakbox firande rabattkod

Lakritsi från Fazer till Magda som är ett riktigt lakritstroll, Surisarna Crazy Face från Malaco och veganska klubbor utan artificiella färg- och smakämnen. Hurra! Lite hälsosamt godis från Naturens Energi i form av små behändiga förpackningar med valnötter & mullbär samt russin & kikärtor. Det här är bara lite av allt i boxen. Om du använder koden LINDASMATSTUGA så får du 15% rabatt på boxen. Den kostar i originalpris 199 kr men är alltså värd 422 kr. Med rabatten blir det alltså 169,15 kr (inkl frakt alltså). Beställer ni senast under söndagen idag så är ni garanterade att få boxen innan midsommar dessutom. 

Smakbox firande rabattkod

Ser fram emot att testa lime curd. Årets midsommartårta får nog bli med en tårta med lime curd och massa svenska jordgubbar såklart.

Trevlig Söndag på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *