Örter, ingefära och vitlök på tub från Santa Maria

Santa Maria kryddor på tub paster örter ingefära och vitlök

Paster på tub med färska örter, vitlök och ingefära. Riktigt finurlig liten nyhet. Bara att klicka ner i grytan, röran eller blanda med smör för att få kryddsmör.

Gör till exempel vitlökssmör på ett kick genom att klicka i lite vitlök och blanda med smör och salt. Jag har testat dillpastan till tomatrisotto och det blev helt underbart gott. Herbes de Provence är en blandning av färskhackad basilika, rosmarin, timjan, mejram och kyndel. Testa att klicka ner den i en burk creme fraiche så har du snabbt en sås till vad som. I köttfärssåsen för några dagar sedan så blev det lite av vitlökspastan och oreganopastan. Gott. Rolig nyhet!

Ha en skön lång helg

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *