Testagram Maj månad med flera nyheter

Testagram maj

I samarbete med Testagram

Testagram Maj månad med flera nyheter. Riktigt bra produkter i Testagram Maj . Om du vill ha en box för under hundralappen, 99 kr, men både mat och annat smått och gott, då är Testagram perfekt. Det kommer ofta med gott från Risenta. Jag som är ett stort fan av Risenta och älskar deras granola blev glad över att hitta Kakao och Kokos granolan i månadens box. Det kommer alltid med någon kroppsprodukt eller köksprodukt. Ofta en nyhet.

Testagram maj

I månadens box var det Niveas nya kroppslotion Oil in lotion med vårdande oljor som ska ge intensiv fukt. Finns i tre dofter. Jag fick Cherry Blossom. Det kom även med en ny slags solkräm, som  roll-on: SUN Kids Caring Roll-On Clothing Protection. Du rollar alltså på krämen. Dessutom första krämen i världen som skyddar från gula fläckar vid kontakt med kläder.   

Testagram maj

Nyheter från Santa Maria som passar bra till burgare var det den här månaden: Pickling spices (du blandar lök och gurka med pulvret och på 15 minuter är de picklade), Burger spices som du blandar med färsen och då får smak av rostad vitlök och peppar samt Chipotle dressing med rätt mycket drag i. 

Testagram maj

Ser ni den här påsen i butik så bara köp på er och bunkra upp. Sicket gott snacks! Det är chokladdragerade kaffebönor med kanel. Talanda är märket. Fantastiskt goda. Riktig lyckträff.  

För att köpa en box eller prenumerera kika in på Testagram . 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *