Lindas Matstuga är Veckans blogg hos Robbans bästa

Enormt smickrad över att ha blivit vald till Veckans blogg med fokus på bakning och desserter. Det är Robbans bästa som har valt att lägga fokus på Lindas matstuga just den här veckan. 

Veckans blogg Robbans bästa

Robbans Bästa är en blogg med inriktning på fika. Därför var jag lite förvånad då jag blev tillfrågad. Lindas Matstuga är ju inte en utpräglad bak- och dessertblogg. Men jag har faser där jag bakar mycket och kreerar desserter på löpande band. Ibland glömmer man kanske bort det. Robban påminde mig i alla fall om det. Jag plockade alltså fram lite favoriter. På Robbans Bästa kan du läsa om mig och mina tankar runt lite olika saker: Vem skulle jag bjuda på fika om jag fick välja helt fritt, vad är mitt bästa bakminne och inte minst vilka är mina favoriter vad gäller desserter och bakverk. 

Veckans blogg Robbans bästa

Ni får direktlänkar bland annat till mina biskvier med chevre och hallon i fluffig smörkräm och cookies med valnötter och dadlar. Inte minst är Robbans Bästa en så härlig blogg med intressanta nyheter om konditorier och bakning, fantastiska foton och något som är rätt sällsynt idag, den är oerhört välskriven. En ny favoritblogg för mig att följa. 

Fin dag på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *