Brunch hos barnens gudmor

brunch

Fixa en brunch, gå iväg på brunch till vänner, eller gå ut och äta brunch. Tiden går så fort att man varken hinner det ena eller det andra. Men då vi var på brunch för några söndagar sedan hos barnens gudmor Leontine och hennes sambo så tänkte jag att så här ska man ju göra oftare. Så roligt att umgås sådär en liten stund och äta lite opretentiöst. 

brunch

Man behöver inte slå knut på sig själva och göra allt från grunden. Det här var verkligen den perfekta brunchen med massa bär, smoothies, croissanter, munkar och nygräddade pannkakor. Sprutgrädde och juice. Påplussat av roliga och pigga värdar. 

brunch

Bara jag ser det här upplägget så längtar jag tillbaka till den här brunchen. Jag gillar allt med att bjuda in och gå bort till andra. Det finns så många saker med det som jag tycker om. Dels så blir jag alltid så inspirerad till saker som jag vill testa, dels så är det bra för barnen att vara i olika miljöer och med olika människor. De får ett socialt beteende genom att faktiskt umgås tänker jag.  Inte minst så gillar att umgås runt mat. Småäta och samtidigt småprata är som hand i handske.

brunch  

brunch

Mumsiga amerikanska plättar. En favorit på bruncher. Vi måste verkligen fixa en brunch här hemma snart. På lördagar har barnen dans vid 11.15, men man kan ju faktiskt ta en tidig brunch, eller så får det bli en brunch till sådär 12. 30 då vi är tillbaka från brunchen. 

dsc_0936

Sedan satt dessa appfantaster och testade olika roliga foton. Tack Leontine och Jocke för så finfin brunch hos er. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *