Julens bästa adventskalender är här – Tema Lakrits

Haupt lakrits julkalender adventskalender

Lakritsens lakritskalender är här. Haupt lakrits har jobbat 2 år på att ta fram den här kalendern. Den är något alldeles extra speciellt. Istället för att det finns en go’bit bakom varje traditionell lucka så gömmer sig bakom varje siffra istället ett rör med flera bitar. På nummer 24 gömmer sig en stor överraskning.  Halva kalendern består av de produkter som finns i deras sortiment, andra halvan av kalendern är helt nya sorter som inte finns i deras ordinarie sortiment. 

Haupt lakrits julkalender adventskalender

Jag fick smaka några av nyheterna i kalendern och ni har verkligen en hel del WOW-upplevelser att se fram emot. Jag säger bara lakritsbåt 2.0. Gillar att de har tänkt i nya banor och att det är en kalender jag och barnen kan ha tillsammans. Min yngsta dotter Magda är helt galen i lakrits och Annie är en smyglakritsälskare. Ni kan hitta Haupt lakrits kalender på Lakritsroten i webbutiken samt deras fysiska butik. Den finns även i andra butiker. 

Haupt lakrits julkalender adventskalender

Lanseringsfesten för Haupt Lakrits julkalender skedde på butik Lakritsroten för någon vecka sedan. Måste här bara inflika att jag blir inbjuden på otroligt många event, men ni ska veta att jag bara tackar ja nuförtiden till det som jag verkligen tycker är intressant.  Jag tackar nej till de flesta event faktiskt. Jag vill ha tid att hinna laga mat och ta fram recept och då behöver jag tid hemma. Men jag har följt Haupt Lakrits sedan de startade och tycker deras smakkombinationer alltid är ’spot on’ och kvaliteten den bästa.

Haupt lakrits julkalender adventskalender

Vi fick, i stort sett, äta hur mycket Haupt lakrits praliner som helst. Överlyx! Alla dessa hittar ni såklart i kalendern. Mina favoriter är nog deras söta och salta och Fika som är en kombo av lakrits, kaffe och kokos. Två nyheter som jag inte hade testat var dessa nedan. 

Haupt lakrits julkalender adventskalender

God Helg: Mandel doppad i vit choklad med saffran, lingon och rålakrits. Guldskimrande dessutom. Favorit vid första bettet. 

Haupt lakrits julkalender adventskalender

Eller höstens nyhet ’HÖST’  – En bit saltlakrits dragerad med vit choklad, rödbeta, svarta vinbär och balsamvinäger. Men som sagt det här är bara två av att allt spännande Haupt lakrits har just nu. Kalendern kommer bli en lyrisk upplevelse. Jag har såklart en kalender hemma nu till mig och barnen. Som vi längtar efter julen nu!

Linda

2 kommentarer

  1. Det låter som en kalender helt i min smak 🙂 Lakrits som är så gott och choklad, mmm. Lakrits, kaffe och kokos låter spännande. Ha en fin dag och kram!

  2. Det låter hur gott som helst, älskar lakrits :-). Får vi se om den kommer ut här nere i handelen.

    Ha en bra tisdag, Vicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *