Make Life Happen med 4 Good och Jessica Frej

4Good Jessica Frej

Boostad, peppad och inspirerad till max. Känslan efter att ha lyssnat till fem kvinnor som alla gjort en resa och delade med sig av sina motgångar och hur de har vänts till framgångar. Igår var jag på ännu en totalhärlig kväll med 4Good på Rival här i Stockholm.

jessica-frej

Varje 4Good kväll är värd varenda minut och varenda krona. Man går alltid på små moln efteråt. Igår var extra speciell för mig, min helt otroliga vän Jessica Frej var på scen och hon gjorde succé! Så även om de andra kvinnorna var inspirerande och jag tog till mig av många tips som de gav, så var det, just igår kväll Jessica som jag fokuserade på.

4Good Jessica Frej

Jag vet hur mycket hon har jobbat på den här presentationen och jag läste hennes talmanus i ett tidigt stadium. Inget Jessica gör är en slump eller tur. Hon har har verkligen slitit för allt. Igår talade hon om hur hon alltid tar ut segern i förskott, en devis vi alla borde leva efter. Att göra en målbild för hur bra slutresultatet kommer bli är mäktigt. Jessica berättade hur hon har arbetat med visualisering ända sedan hon var liten, och hur det faktiskt ger det förväntade resultatet.

4Good Jessica Frej

Publiken skrattade hela tiden och man fick en tår i ögat då hon berättade om sin celiaki. Även om hon kände att celiakin var en förbannelse till att börja med så vändes även den till en framgångssaga. Hon var den enda i familjen som drömde om att jobba med mat och hon var den i familjen som drabbades av celiaki. Där och då kände hon att det var slutet på hennes drömmar om att bli tv-kock. Hon vägrade ge upp sin dröm och vände den istället till en framgång i och med hennes och Maria Blohms fyra böcker om glutenfri bakning som har översatts till många olika språk och blivit bästsäljare. Hon är makalös på alla sätt. 

4Good Jessica Frej

Man kunde glömma att det skulle vara möjligt att prata med henne i pausen eller efter alla presentationer. Hon var omringad av alla som ville ha sina böcker signerade av henne.

4Good Jessica Frej

Tack 4Good för alla härliga presentationer igår kväll. Det var fantastiskt inspirerande och jag hade ett stort leende hela vägen hem. Åkte två stationer fel på T-banan hem och när jag trött sprang ut genom dörrarna för att ta t-banan två stationer tillbaka så sprang jag på en gammal vän som jag inte sett på sådär sju år. Vi sa att vi skulle ta ett glas vin på stan och prata. Kändes efter den magiska kvällen som om det var meningen. Vänd motgång till framgång är ledordet! Make Life Happen!

4Good Jessica Frej

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *