Fest på 30 min. med Jessica Frej

Fest på 30 min Jessica Frej

Fest på 30 min. Kan det vara möjligt. Jo, det är det. Jag har själv varit med flera gånger då Jessica Frej svängt ihop festligheter på ingen tid. Knepet är att inte komplicera det så vansinnigt. I Fest på 3o min. ger Jessica Frej sina guldtips i mat, drinkar, snacks, dukning, nattamaten, dagen efter maten mm. 

Fest på 30 min Jessica Frej

Det finns så himla mycket gott i den här boken att man kan ha den även då det inte är fest. Den kan lika gärna vara en ’fredagsmysbok’ eller ’helggottbok’. Den här burratan med pistaschnötter,  måste testas. Om ni tycker att glasen på bilden är fina så bara kom hem till mig på drink så ska ni få se hos vem de bor. Mina kristallglas är med på flera sidor. 

Fest på 30 min Jessica Frej

En annan goding är den här pumpasalladen som jag har ätit hos Jessica och den är så obeskrivligt god. Den kan jag gå och tänka på ibland och jag har faktiskt pumpatärningar i frysen för att göra just den här pumpasalladen. 

Fest på 30 min Jessica Frej

Clementincocktail någon? Det finns flera goda drinkförslag som du kommer imponera både på dig själv och dina vänner med. Jag har testat flera av rätterna och drinkarna hos Jessica. Några saker har hon testat hos mig, t ex så är varma chips med tryffeldipp något som Jessica fått hos mig. De måste ni testa! Går alltid hem. En himla bra grej med boken är att man så lätt kan lägga till något och ändra lite, sätta ihop menyer från olika fester. Det är så härligt opretentiöst. 

Fest på 30 min Jessica Frej 

En annan missa-för-guds-skull-inte-det-här-receptet är denna ärtröra med mynta till crostinis. Den har jag testat flera gånger och jag som inte tycker om ärtor skulle kunna äta tio av dessa crostinis, på raken. Helst skulle jag vilja visa er alla recept för de är alla sådär festligt goda. Ikväll ska jag lyssna på Jessica på 4Goods event Make Life Happen. Det ser jag så fram emot. Vet att boken kommer säljas där då. Just nu har Amelia ett helt otroligt erbjudande där du får en prenumeration på 7 nr av Amelia + Fest på 30 min för 159 kr

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *