Vi testar laktosfria barnkassen från Hemköp

Hemköp laktosfri barnkasse

Vi har gångna veckan testat Hemköps laktosfria barnkasse. Hemköps matkassar är helt nya. Jag fick välja vilken kasse jag ville testa. Eftersom laktosfria barnkassar inte är så vanligt och dessutom en så bra idé så valde vi att testa just den. Dessutom tror jag att Magdas eksem kanske skulle bli bättre om man tog bort mjölk. Så den laktosfria passade oss bra.

DSC_0163

Det här levererades hem till oss i måndags vid 18 tiden. En del ekologiskt som citron, potatis, lök, solroskärnor, morötter och krossade tomater. Svensk kött och genomgående bra grönsaker och produkter. Räkorna är lyxräkor och det är roligt urval av grönsaker som spetskål och palsternacka. Vad blev det då av alltet? Vi har en rätt kvar att laga ikväll så jag tänkte att ni skulle få se alla rätterna imorgon och en utvärdering av mig och barnen tillsammans med det inlägget. 

En kasse för 4 dagar middag kostar i vanliga fall 725 kr, men just nu har de ett erbjudande där den kassen kostar 525 kr för första kassen. Men de har flera andra kassar: Vegetarisk kasse, Vardagskassen, Barnkassen, Vardagskassen laktosfri. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *