VINN 4 biljetter till Cirkus Scott och Babblarna!

cirkus_scott_babblarna-800x478
Vinn ett lyxig härligt VIP-paket till hela familjen! Jag har fått äran att tävla ut FYRA biljetter till valfri föreställning (dock inte premiären). I VIP paketet ingår även dryckes och popcornbiljetter samt fyra biljetter som går attt utnyttja bland Cirkus parkens alla aktiviteter. Efter föreställningen får man givetvis fotas och hälsa på Babblarna.
 
För första gången så tar de barnkära figurerna Babblarna klivet in i vår värld och gästar Cirkus Scott, Sveriges Största Cirkus. Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo kommer att uppträda tillsammans med språngbrädeshoppande och trapetsflygande cirkusartister. Busa med vackra välskötta cirkushästar, dansa med Cirkus Scotts dansare, ponnyer och hundar. Under sitt äventyr i Cirkus Scotts manege möter de även grisar, getter, magiker och en tvättäkta cirkusprinsessa! Självklart kommer de även sjunga och dansa till Babblarnas fantastiska musik. Tre duktiga sångare med åtta musiker spelar all musik live. 

Vill du vinna VIP paket till Cirkus Scott?

Så här tävlar du:

För att vinna ett alldeles eget VIP paket med biljetter, pop corn, dricka och roliga aktiviteter så svarar du på nedanstående fråga och skriver en motivering till varför just du ska vinna VIP paketet i en kommentar till det här inlägget:

Fråga: När har Babblarna på Cirkus Scott premiär? 

Tävlingen avslutas på fredag den 2/9 kl 23.59. Under helgen lägger jag upp vinnaren i ett inlägg. Så glöm inte kika in under helgen. 

 

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

Linda

25 kommentarer

  1. När vi var i Stockholm i våras såg vi reklam om denna föreställning och tyckte det var så synd att de inte kommer till Göteborg ( vad jag vet). Helgen 16-17 september firar jag och sambon 10 år tillsammans. Vi har sagt att vi ska hitta på något tillsammans hela familjen men inte bestämt vad ännu. Så OM vi vinner skulle vi bli superglada och vill gärna gå lördag eller söndag. Oliver har tjatat om cirkus och Linnea har vi precis introducerat babblarna för.

  2. 8 sept!

    Vill ha en härlig dag med familjen! Av cirkus blir man glad och att vara glad bland de bästa man har är dubbel glädje <3

  3. Svaret på frågan är: 8 september..
    Varför vill jag vinna? Arbetar med småbarn på en förskola och babblarna är med mig varje dag i mitt arbete och jag bet hur toppen dom är för barnen och nu har min systerdotters lille pojk fastnat för dom och det vore så kul om jag kunde överaska dem med en show utan dess like.

  4. Premiären är den 8 september. Varför jag vill vinna är för att jag vill ge dottern en fin överraskning att se sin första cirkus..

  5. Den 8 september är det premiär! Vore så himla roligt att få överraska dottern med att få gå på cirkus! Hon har just blivit storasyster och får nu dela på både mamma och pappa, det är inte helt lätt alls gånger. Att få en kväll med bara henne och så våra bästa vänner skulle vara så roligt ?

  6. 8 september är det premiär.

    Har två barn här hemma som älskar babblarna, om vi sen också kan bjuda in kusinen så är lyckan total?

  7. Den 8:e september är det primär ? Att vinna detta så tjejerna får träffa sina favoriter som går om och om och om igen här hemma vore mer än guld i vår ögon.. Vi alla 4 håller våra tummar och tår här hemma❤️✊??

  8. Svaret på frågan är 8 september!

    Sedan dottern föddes har babblarna varit räddaren i nöden vid många tillfällen, oftast har vi fått visa dem på youtube vid långa bilturer, eller som nu då jag håller på att lägga henne, då slår jag igång musiken från deras album. Varje läggning innebär en stund med babblarna.

    Det hade varit så kul att få ta med henne till en babblarnaföreställning!

  9. 8 september
    Varför jag vill vinna är för att jag skulle vilja gå med mina 3 små kusiner som verkligen älskar babblarna. Dom betyder så sjukt mycket för mig så det skulle vara så kul om vi kunde göra en sån här sak tillsammans.❤️

  10. 8 september
    Jag skulle vilja vinna för då skulle jag ta med mina 3 kusiner som betyder så sjukt mycket för mig och dom älskar verkligen babblarna och cirkus så det skulle vara så kul ifall jag skulle kunna ta med dom på det här

  11. Premiären är den 8e september. ´Jag som alltid älskat cirkus, faller pladask för idén att bjuda in babblarna. Så kul för de mindre barnen. Eftersom jag har två mindre barn (3 och 4 år) som såklart som alla andra små, gillar babblarna, så hade den här föreställningen passat perfekt för oss.

  12. Dottern som fyller tre år i september hade älskat att få se babblarna på Cirkus, hon som avgudar både babblarna och cirkus! Babblarna har premiär den 8e september 🙂

  13. Svaret på frågan är den 8 september.
    Har min ”stora” tjej som fyller 10 år och det hade blivit en rolig överraskning om lilla syrran skulle kunna ge henne biljetterna i födelsedagspresent och kanske kan spara sina fina teckningar till ett annat tillfälle som annars är en återkommande present:)

  14. Svar: 8/9
    När man behöver koppla av ifrån vardagens jäkt, passar ett cirkusbesök perfekt!
    Att våra stora idoler ”Babblarna också är med, är ett riktigt glädjebesked!

  15. Den 8 september!
    Jag vill vinna för att min son ÄLSKAR Babblarna! Vi har tittat på dem på YouTube sedan han var en liten bebis och vi kan fortfarande alla låterna 🙂

  16. 8 sept.
    Min Babbel-Fia fyller samma dag år, hon älskar allt som på 4 ben går!
    Om Cirkus har hon o syskonen länge bönat och bett, men hittills är det bara på TV dom det sett… Att få fira födelsedafn med Babblarna o Cirkus Scott, skulle smaka bättre än godaste gott! ❤️??

  17. Svar: 8:e september

    Vi skulle med glädje åka till Stockholm bort, För en kväll glömma skola, dagis, jobb & sport.
    Älskar ju både Babblarna & Cirkus Scott, kombinerat med aktiviteter, popcorn & massa gott.
    Så hoppas det blir just vi som inom kort,
    Får skratta, ha roligt med biljetterna vi fått.
    Det vore nåt som heter duga, kanske världens bästa tävling, tack Lindas Matstuga!

  18. Hej!
    Jag är gärna med!
    Svar: 8 september.
    Motivering: Att få se sina idoler och få uppleva sitt favorit äventyr, Babblarna och cirkus är magiskt när man är liten och små. Men att få vara VIP och dela detta med sin familj är mer än önskan in kan slå! Dans, bus, magi och äventyr av det bästa, detta slår det mesta. Drömmen att få överraska familjen med denna fest, lite uppmuntran och välbehövlig familjetid när det är som bäst!

    Ha en fortsatt fin höst!
    Med vänlig hälsning
    Kristiina

  19. 8 september

    Babblarna har gått mycket här. Nu jobbar barnen starkt på att introducera det för lillasyster.
    Cirkus älskas , framför allt mellandottern som älskar testa på cirkusaktiviteter.

  20. 8 september

    Perfekt present till min lillebror. En aktivitet där hela familjen kan gå och bara njuta av att få se glädjen i lillebrors ögon, finns nog inget som slår det ??

  21. Svar 8e september är premiären.

    Vore kul att få ett litet äventyr med hela familjen nu när vardagen känns ganska grå och lång. Det är mycket jobb just nu för alla så ett avbräck med Cirkus och babblarna vore inte fel.

  22. Svar: 8 september

    Mina barn älskar Babblarna och även att se teater. De har aldrig varit på en circus men jag vet att de skulle uppskatta att få uppleva Babblarna, musik, dans och show. Någon gång ska ju vara den första och jag hoppas att det blir nu i höst.

  23. Den 8 september.

    Barnen har inte varit på circus sedan de var pyttesmå, och tror inte de minns så mycket. De pratar om det ibland så hade varit superkul att kunna få ta med dem nu när de kommit upp i den åldern att de har mer behållning av det, att dessutom få träffa babblarna är ju verkligen som kronan på verket.

  24. 8 september.
    Det senaste halvåret har jag av en rad personliga skäl inte varit den roligaste pappan till mina två barn. Min sambo har varit helt fantastisk och skött om både barn och hem och kompenserat för min frånvaro genom att fokusera fullt på barnen. Nu börjar jag må bättre igen och skulle älska att få ta med hela familjen på en upplevelsekväll vi sällan skulle glömma. Att tillsammans få skratta, fascineras, träffa dotterns favoriter Babblarna och mysa skulle göra att familjens lyckobägare skulle hålla sig fylld till bredden länge, länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *