Födelsemiddag på Jungfrusund

Jungfrusund

Jungfrusund ligger på Ekerö mitt bland gamla ruckliga byggnader. Skärgårdskrogen Jungfrusund är en sådan underbar oas med utsikt mot Mälaren. Det blåste friskt och skönt på en av sommarens varmaste dagar. Jag fyller år idag och det är inte min helg med barnen. Så som en present från barnen tog deras pappa med mig dit för att fira min födelsedag igår kväll. Nu fick ni tjuvkika på desserterna först, men det är ju ändå helg. 

Jungfrusund

Jag blev alldeles lugn då jag kom dit, utsikten mot vattnet, luften och ljuset var bara det bästa presenten. Man kan sitta både ute och inne. De har massa härliga sittplatser ute för bara drinkar, fika eller mat. Vi satt inne med bästa utsikten mot vattnet och det var perfekt just igår kväll då det blåste friskt. 

Jungfrusund 

Sicket underbart ställe. Bodde jag på Ekerö så skulle jag hänga här mest hela tiden faktiskt. Så tur kanske att jag då inte bor på Ekerö. 

Jungfrusund

Jag var grymt sugen på burgare igår så deras burgare med chilimajo, bacon och cheddar bidde det. Nöjd! 

 

Så här såg det ut då vi kom. Mest alla satt ute och lapade sol medan de åt och drack. Vi fick ett mysigt bord en trappa upp med ljuvlig utsikt mot vattnet och de båtar som lade till. Senare på kvällen var det nästan fullt inne i restaurangen och de tände de levande ljusen på borden.

Jungfrusund

Utsikten denna sköna sommarkväll från Jungfrusund var obeskrivlig.

Medan vi väntade på maten sprang barnen till leksakshörnan och hämtade papper och kritor och ritade. Det fanns spel och allt möjligt för dem. Personalen var så gulliga och glada och väldigt söta med barnen. 

Jungfrusund

Jungfrusund

Inredning är cool, avslappnad med båttema. 

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.