Testagram godingar

Testagram

Hämtade ut månadens box från Testagram idag och det var flera godingar i den, även denna gången.  Det är verkligen julafton varje gång Testagram kommer! Kan så varmt rekommendera prenumerationstjänsten Testagram till alla. Så roligt att få lite nya favoriter också. Den här månaden var det extra många roliga nyheter, tyckte jag. Här är månadens produkter:

Dessertolivolja med citron (Zeta): Sprillans nytt. Den här oljan använder du till t ex glass, fruktsallad eller sallad

Havre tunnbröd (Mjälloms): Perfekta portionsbitar

Bites Salty Caramel (Ballerina): Kolasmak, havssalt och mjölkchoklad. Låter helt ljuvligt och bra att ta med på utflykter.

Brödmix – Nypon & Chiabröd (Risenta) – Det ska bli spännande att testa. Den finns även som mix för bananbröd och fröbröd.

De luxe Salty Liquorice (Bubs) – De här är Fairtrademärkt, glutenfri och gelatinfri svenskproducerad lakrits. 

Zipper Alroundpåse (Toppits) – Blixtlåspåse. Kanoners för de är så bra till allt eftersom de lätt kan öppnas och stängas. 

Froosh Shorty – 100% frukt i liten förpackning. Perfekt att ta med till träningen eller på utflykter för den där extra kicken. Jag fick den i smaken jordgubb/bana/guava, men den finns även i mango/apelsin

Palmolive Magic Softness – Det här är min favorittvål och jag har letat efter den i affären ända sedan jag testade den första gången. Den blir till en silkesmjukt skum och är så skön att använda till händerna. Finns i flera härliga dofter. Jag fick Jasmindoften. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *