Vad händer på scenen på Lakritsfestivalen?

Lakritsfestivalen

Så, jag sitter och arbetar lite med förberedelser inför Lakritsfestivalen. Självklart är det nervöst, men mest av allt otroligt roligt. Jag är samtidigt ansvarig för Nationella proven på min gymnasieskola. Det första Nationella provet i Svenska 3 är imorgon. Så väldigt lite utrymme att tänka för mycket och hinna vara nervös. Jag försökte lite panikartat hitta en klänning på stan idag till helgen. Men vissa dagar passar verkligen inget. Idag var en sådan dag. 

Manuelabakar-1-e1461007679103

Jag kommer försöka se till att det som händer på scenen på Lakritsfestivalen går som smort. Det kommer hända mycket roligt på Lakritsfestivalens scen, allt från matlagning, lakritstrolleri med Mr Dannyman, polkagrisbakning med världsmästaren  och inte minst bloggdrottningen och instagramstjärnan Manuela Kjeilen. Hon driver fantastiska bloggen Passion 4 Baking och har mer än en miljon följare på Instagram.  Det ska bli väldigt roligt att se henne på scenen och alla andra.

Så har ni möjlighet så kom dit. Som jag redan har skrivit så kommer det även vara mycket roligt för barn på scen och utanför scenen: ansiktsmålning, Superhjälten Galaxa uppträder, Trollkarl, pysselverkstad osv. 

Gonatt, sov Gott!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.