Månadens Testagram

Roligt när man har ett paket att hämta ut då man kommer tillbaka från skidsemester. Dessutom med överraskningsinnehåll. En av de bästa sakerna med Testagram att man inte vet vad varje paket innehåller. En annan bra sak med Testagram är att de alltid har ett hälsoperspektiv på vad de stoppar ner i boxarna. Alla produkter är inte hälsoprodukter, men alltid minst en, men ofta flera. 

Testagram

Så här ser då månadens box ut. Är ni nyfikna på innehållet så kika på Testagram där man alltid kan läsa mer specifikt om månadens produkter. Roligt att man fick med världens bästa jordnötssmör också. Ekologisk jordnötssmör från Green Choice råkar vara exakt det jordnötssmör jag alltid har hemma. Den är krämig och mina barn älskar den. Protein bar och Vitamin Wells Free Mind med äpple, nypon och grönt te åker direkt ner i träningsväskan. Gillar att ha en god dryck eller något litet som man kan ta precis innan eller efter träning. Och allt annat i veckans box var hur perfekt som helst. 

Linda

En kommentar

  1. Så mycket gott! Hade gärna testat jordnötssmöret 🙂 Ja, jag är helt galen i jordnötssmör, haha.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *