Stöten – Resekul – Boktips

Stöten

Nu åker vi till Stöten för en veckas skidåkning. Jag har inte åkt skidor på 10 år och barnen inte alls. Självförtroendet har varit på topp fram tills för sådär två veckor sedan då jag insåg att det inte är självklart att jag kommer ner för en backe. Jag håller mig definitivt till barnbackarna till att börja med. 

Bil roligt barn

En kompis till mig har hand om min lägenhet och bor där, så bra.  Blommorna vattnas, posten tas in och det är inte tomt. Jag gör alltid en påse till barnen med lite ditt och datt när vi reser. De har lite pyssel ett tag och resan går betydligt snabbare. Den här gången blev det lite godis, en fjäderpenna och tröstisar.

Tröstisar

Tröstisar kan vara världens gulligaste plåster. De har en gosig filtyta som gör dem väldigt mjuka. Ett mellanting mellan plåster och gosedjur som du har på armen till exempel. De små tröstisgrisarna lyser dessutom i mörker. De finns att köpa på till exempel apotek. 

DSC_0036

Jo, så ska jag äntligen få tid att läsa lite. Började på succéthrillern Snövit ska dö av Nele Neuhaus i julas och fast att den här så spännande och bra så har jag bara inte hunnit läsa något alls. Nu så. Sedan ska jag läsa Guldläge på nätet av Bråth Wahlgren. Den handlar om Sökordsoptimering och hur man  lär sökmotorerna på Internet (i Sverige gäller det främst Google) att hitta din sida, så att man hamnar högst upp i sökresultaten. Statistiken visar tydligen att mer än 60 % av all trafik går till första, andra och tredje sökresultatet. Så nu hoppas jag få svaret på det så jag kan jobba mer målinriktat med bloggen.

Ser fram emot att ligga och läsa på kvällarna och förstås att åka skidor på dagarn!

Bild lånad av Stöten

Linda

En kommentar

  1. Hoppas ni får en fin & bra vecka. Mormors störtlopp är min favoritbacke i Stöten, grön lång backe 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *