American Pancakes – Good Morning 2016

veckomeny-amerikanska-pannkakor1

Idag blir det American pancakes för hela slanten. Nyårsafton spenderades med sällskap i världsklass. Två donnor i högform. Vet ni vad vi åt? Jo, vi åt tacos, för det ville de ha. Efter det så såg vi på Sune i Grekland på Netflix och moffade chips, skruvar och skumtomtar. Det är bästa tänkbara nyårsafton för dessa två det. Nu blir det amerikanska pannkakor som också är högklassig festfrukost för mina små stora kärlekar. Hade ni ett roligt firande? mår ni ok idag? Jag är i form eftersom jag tog det så lugnt igår. 

Du behöver (2-4 pers) 

1 ägg

2,5 dl mjöl

2,5 dl mjölk

2 tsk bakpulver

1 nypa salt

1 msk socker

2 msk smält smör

Bara blanda ihop och stek (gärna i plättlagg)

Annie Magda

Over and out…

 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *