Julfotografering

Snart jul igen och dags för fotosession. Jag tar alltid bilder på barnen vid jul och vill så gärna ha en bild med dem. Så här såg det ut förra julen, julen 2014. Vi hade en så fin storjul med min familj och var sådär 13 personer på jul. Mysigt!

backspegeln16

Det är en jultradition, hos oss, att förevigas på jul. Idag är det dags att fota loss på julen 2015. Jag har en fotosession där jag tar massor med bilder på barnen och sedan ber någon ta något foto där jag är med tillsammans med barnen. Julfotograferingen 2014 så blev resultatet så här, bland annat.

mina-skatter-julen-20140

Året innan 2013 så såg det ut så här:

julen-20130

Julen 2012 hade de också likadana klänningar på sig, i rött. 

god-helg-och-en-frojdefull-jul0

Julen 2011 var Magdas första jul. Roligaste bilden. Idag är det dags igen. Resultatet kommer imorgon! 

god-jul-fran-oss0

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *