Rabattkod till CaseApp skal – Julklapp

Hörrni, ni som inte vann CaseApp skal till telefonen i den tävling jag hade kan nu få beställa skal med 20% rabatt. Använd min kod MATSTUGAN20 då du beställer så får du automatiskt din order 20% billigare. Koden räcker t o m 13 december, alltså imorgon. Så skynda. Det är för att du ska hinna få ditt eller dina skal innan ju. Du kan välja mellan massor med olika designade skal. Vill du så kan du lägga in text, bilder, färger och/eller symboler ovanpå det färdigdesignade skalet. Eller så kan du ta en alldeles egen favoritbild som du har i datorn eller telefonen och göra ett skal av. Du ser direkt i deras program hur det kommer se ut. Du lägger in bilden, förstorar, förminskar, flyttar, vänder osv. Verkligen rolig juklapp att ge bort eller ge till sig själv. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *