Veckomeny – sista

Veckomeny

Nu kör vi en allra sista veckomeny inför jul, sedan får det bli fullt fokus på juligt godis, rätter till julbordet, pyssel och annat stämningsfullt. Den här veckan är det för mig fokus på barnen. Idag ska jag med Magda till sjukhuset för utredning av hennes eksem, som aldrig blir bra. Jag öser på med feta krämer på henne, helt bortkastat. Har testat allt, ja, utan att ta bort mjölk helt och hållet. Skulle behöva testa det. Sedan ska barnen klippas inför jul, så iväg med dem till salong. klipper ni barnen själva? Däremellan inlagt lite annat roligt. Igår var jag på ABBA museet och det var en helmysig eftermiddag det. Missa verkligen inte ABBA museet där man kan spela in sig själv i videos, ta kort med deras scenkläder osv. Man skrattar mycket!

Filodegspaj med grönkål, cheddar och vegetarisk färs

Knaperstekt röding med citrussallad och dillröra

Kycklingwraps med godaste ajvarröran

Boeuf Bourguignon med crashed potatoes

Varm brietårta med färska fikon och flagad mandel gör jag alltid runt jul. Man äter den med en bit baguette eller kex, efter att man har slagit in julklappar, pysslat med julförberedelsser osv. 

Höörrrni! Ha en så bra vecka och glöm inte mysa inne när det stormar ute

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *