Till Pappa…

DSC_0188

Fars dag på söndag. Själv har jag ingen pappa, eller jag har en pappa, men han vill inte ha kontakt med mig och min syster sedan många år tillbaka. Han har heller aldrig varit intresserad av att träffa varken Magda eller Annie. Jag tror inte ens han vet att de existerar. Sorgligt på många sätt, såklart. Det är klart att det såret rivs upp lite när det är Fars dag, jag skulle också vilja ha någon att fira. Men saker är som de är. Däremot så har Magda och Annie en bra pappa som jag hjälper dem att fira. Han har dem i helgen och de har ritat teckningar här hemma och han gillar lakrits så de ska ge honom Haupt lakrits limited edition ’Kärlek’: Mjuk saltlakrits med vit choklad och smak av rosor, hallon, jordgubb och vanilj. Den är helt fantastisk och bara burken är perfekt som gåva en sådan dag. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *