Testagram – Gör dig aldrig besviken

testagram

Testagram måste vara roligaste prenumerationen någonsin. Varje månad en ny box med spännande produkter, många helt nya på marknaden. En box kostar 99 kr och du kan avsluta prenumerationen när du vill. Värdet överstiger, alltid, innehållet rejält. Tycker en Testagram lätt kan bli årets julklapp. Vem skulle inte bli själaglad över att få några månaders prenumeration på Testagram, en julklapp som verkligen räcker länge och garanterat kommer till användning. 

testagram

Så vad fanns i månadens Testagram? Jo, precis som vanligt en rolig blandning och alltid ett bra tänk:

Ekologiska Kardemummakex (Göteborgs utvalda) – Deras andra kex har har jag alltid på min ostbricka, absolut godaste kexen.

Colgate komplett daily repair – Ny avancerad formula som skyddar mot karies, plack, tandsten och motverkar tandköttsproblem samt ger lindring mot ilningar samtidigt som den remineraliserar tändernas emalj. 

Nöt- och Bärmixer (ICA Gott liv) – Jag har gärna en påse efter träning med nötter och lite torkad frukt. i den här mixen är det cashewnötter, mandel och physalis – Cashew är rik på järn , magnesium, fosfor och zink. Mandel är rik på Vitamin E, kalcium och magnesium. Physalis innehåller fibrer, Vitamin C och B6. Toppenmix!

Cool hallonskalle (Bubs) – Hmmm…för goda, sura som bara den och mjuka. Hallonsmak, omgivna av jordgubbssocker. Dessutom gelatinfritt skum, Fairtradecertifierad produkt och helt vegetarisk. Bra där. 

Décor handtvål (Palmolive) – Snygg design som inte skäms för sig någonstans. I doften Mullbär, luktra hur gott som helst.

Müsli Crunch Twinpack (Ryvita) – I förpackning om två (perfekt att ha i väskan), knäckebröd bakat på fullkornsrågmjöl utan jäst. Med korinter, pumpafrön och solrosfrön. Här behövs faktiskt inget smör. 

Antojitos Fiesta Tortilla (Indian) – Ärligt, inte en dag för sent. Har väntat länge på den här nyheten: minitortillas, precis som i Mexico. Lägger man ner dem i het olja så blir det krispiga tostadas. Jag som tidigare har stansat ut tostadas ur stora tortillabröd. 

Mexican Taco Spice Mix (Indian) – Taco spice mix. Ha rinte hunnit testa och kan knappt vänta för det här ska smaka som i Mexico! Mer autentiskt. 

Energy (iGO) – Energishot i 10ml styck. Smakar grapefrukt och citrongräs. Proppad med koffein och vitamin B12 som ger snabb energi, L-karni¬tin för din prestationsförmåga, Guarana som ökar koncentrationen och Panax ginseng som ger snabb energi. Inget tillsatt socker. Genom att de är så små så kan de tas med på flyget utan problem dessutom.

…och har du katt så fick du även med kattmat i månadens Testagram. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *