Warszawa – Goood Morgon

God Morgon! Jag och barnen har precis ätit frukost ihop och nu plockar deras pappa upp dem och tar dem till dagis och skola, för jag måste iväg till Arlanda. Älskar att resa och har saknat det så mycket i år. Men nu ska jag iväg på en hel långhelg till Warszawa och det ska bli så roligt. Flyger vid 10 från Arlanda. Trött som bara den nu. Vi kom hem sent igår efter invigningen av Andys lekland i Bromma. Så packning sent. Vi ses och hörs. Jag försöker uppdatera på Instagram såklart #matstugan, så missa inte att följa. Vi kommer gå på härliga restauranger, fik, frukostställen och annat roligt. Ha en fin helg. 

Linda

2 kommentarer

  1. Hej, vad kul, skall själv åka till Warszawa på torsdag & ser fram emot att gå lite tips

    • Hej! Då ska du få en massa tips av mig. Världens guide till bästa ställena! Missa alltså inte att kika in under de närmsta dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *