Jag, en förebild

IMG_1767

Smickrad mer än någonsin och alldeles tårögd blev jag av den här bilden som min väninna messade över igår kväll. Hennes dotter hade fått i uppgift på svenskan att skriva om sin förebild, och valt mig! Hennes lärare läste upp det i klassen. Alltså….Jag vet knappast ens vad jag ska säga, så rörd, smickrad, generad och mer än något GLAD. Tack underbaraste Wilma, om några år är det du som ger mig tips på maträtter. 

Världens bästa Wilma på årets Kalvrus. Powergirl som inte bara öser på i Kalvruset utan plöjer böcker, lagar mat, bakar och gör desserter. Vad månne bliva? Att ha fått vara Wilmas förebild är en otroligt stor ära.

Linda

2 kommentarer

  1. Vad gulligt! Sträck på dig och inse att du är en förebild inte bara för barn utan för många många fler, du är en förebild på många sätt även för mig! Stor kram!

  2. Men, Jessica, tack…..Blir generad men så varm i hjärtat. Tack allra underbaraste du. KRAMAR/Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *