Kräksjuka in da house

Vaknade upp så illamående och frusen och vågar knappt röra mig. Äta är inte att tänka på. Inte helt oväntat dock. Magda hade kräksjukan natten mellan måndag och tisdag. Trodde sedan att det var över, men Annie började kräkas hos en kompis på fredag kväll och kräktes sedan hela natten.  

DSC_0146

Tänkte att jag kanske hade  klarat mig eftersom Annie var hos sin pappa nu i helgen. Men icke. Idag är det tydligen min tur. Fy, vad hemskt det är. Vet inte vad som är bäst, att försöka undvika att kräkas på alla sätt, eller få ut det. Jag som hade så mycket att göra idag…. 

Jag får hålla mig horisontell och titta på Homeland på Netflix. Bara älskar den serien. Femte säsongen börjar nu till veckan på SvT, men jag är på säsong 3 nu, så kan inte börjar titta på femte säsongen utan får helt enkelt vänta på säsong fem när jag är klar. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *