Glassigt Fredagsmys

GB Glass

Gissa om vi har haft en god fredagskväll? Det kom ett bud från GB Glace med svenskarnas favoriter maxade: Nogger har fått mer kolaså, 88:an har blivit boostad med ännu mer karamelliserade hasselnötter och Lakritspuck har fått knapriga saltlakritsbitar. Så vi har spelat lite Yatzy och smakat alla tre smakerna….och det var sååååå gott.

Lakritspuck

Kanske inte den vanliga uppladdningen för Tjurruset, men så mycket fredagsmys i varje sked. alla tre var hur mumsiga som helst, men kunde inte sluta äta Lakritspuck. Nu när jag skriver det här så känner jag att jag måste ta en skopa till av Lakritspuck eller 88:an. Sedan är det jag som går och fixar en chiapudding eller overnight oats till frukost för att boosta upp nyttigheten inför Tjurruset. 

Har ni en mysig fredagskväll?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *