Smoked Birch & Homeland

Smoked birch

Så här ser mina myskvällar ut just nu. Intressantaste doften någonsin är Village Candles Smoked Birch som luktar som en sprakande brasa helt enkelt. Skumt men så underbart mysigt. Det är lite amber och musk i också. Jag har några stycken härliga ljus från dem att bränna av under hösten. Deras ljus är av högsta kvalitet. Förpackade i gamla syltburkar är ljusen tillverkade i sojavax, vilket innebär att de är miljövänliga och inte ökar CO2 halten i atmosfären. De är alltså giftfria och sojavax brinner upp till 50% längre än paraffinljus. De har dubbla vekar och sotar inte och är alltså mer brandsäkra. En sak som jag gillar skarpt med dem är att vekarna har en säkerhetsmarginal som gör att de slocknar innan de brunnit precis hela vägen ner och på så sätt spricker inte glasen. 

Homeland

Har också börjat titta på Homeland på Netflix. Oj, vad bra den är! En av mina absloluta favoriter verkligen. Den är nagelbitande spännande men har mycket relationsrelaterat i storyn. Kan inte sluta titta. Är i slutet av säsong 2 nu. Jag tittar några minuter här och några minuter där, så fort jag har lite tid över. Har ni sett Homeland? Vad tyckte ni?

Linda

2 kommentarer

    • Oj, då måste jag hinna se säsongerna på Netflix innan oktober. Är i slutet av säsong 2 nu:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *