Polly puffar, supersalt, chokladmint och kripsiga jumbonötter

Cloetta

Polly puffar Sea Salt: Krispiga och salta majspuffar dragerade med mjölkchoklad och farligt goda är senaste Pollytillskottet. Smakar lite som de stora Kinapuffarna. Men det är inte det enda nya från Cloetta i höst

Cloetta nyheter

Gott & Blandat lanserar ’Supersalt’ som är så Mmmmmums. Mina favoriter är fiskarna, men det är fullt med salta djungelvrål och salmiakbalkar också. Underbara krispiga jumbonötter i tre olika smakställningar från Nutisal Dry Roasted Peanuts, alltså rostade utan olja: Sea Salt, Sourcream & Onion och Mild Chili. Endast smaksatta med naturliga kryddor. Center Mint, mint och mjuk choklad, och urgott. Läkerol YUP Cola Sour, mjuk sötsur, sockerfri pastill. Jag har inte smakat Crispy Bite är chokladbars med lagr av fullkornsrån, yoghurt, mjölkchoklad och torkade bär. Den kommer först enbart finnas på Pressbyrån och 7-Eleven. Goda höstnyheter! Jag har hällt upp lite av varje i skålar så ska jag och barnen titta på film och mysa lite ikväll. Vi är alla förkylda och har ont i halsen och behöver bädda ner oss i soffan och ta det lugnt. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *