Kvällsmys och Jobbdax

PicMonkey Collage

Spenderade sista sommarledighetskvällen på bästa möjliga sociala sätt med vänner och barn. Min Londonvän Cecilia var här på kortbesök med sina två söner Harry och Max. Vi träffas sådär en till högst två gånger per år då hon är i Sverige. Vi träffades i London då vi tre var au pairer och sedan slutade och började jobba istället som cocktailservitriser, i klädbutiker osv. Så vi har bott ihop, gått ut ihop, rest ihop och hållit kontakten. Så härligt att ses med alla barnen. 

DSC_0259

Lotta hade gjort världens godaste skaldjurspaj som ni bara måste få receptet på. Idag är min första jobbdag. Känns så konstigt att börja jobba igen. Men antar att man är inne i det hela i övermorgon och att det då känns som att man aldrig varit ledig. Hur går det för er?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *