Grillkväll, drinkar och chokladsmulpaj

Vi har en megasocial vecka där vi har varit på Lek & Bus med en klasskamrat till Annie och hennes  mamma, träffat min barndomsvän med barn och spelat minigolf och lunchat och igår kväll hade  vi en annan av Annies klasskamrater här med sin  mamma. Så roligt.  Annies kompis mådde lite sådär, så de tog det lugnt och låg i soffan mest. Vi mammor satt och pratade och åt. Det här är en del av vad det blev. Aperol spritz med lite småplock, Grillade marinerade räkor med koriander och thaibasilika, kyckling i honungs- och citronmarinad och en chokladsmulpaj med hallon och dajmcrunch. Jo, gott och jo, alla recept kommer såklart. Nu väntar jag på en leverans från IKEA, segt att sitta inne när det äntligen är sol ute. De skulle komma mellan 9-13, och som vanligt så får man sitta och vänta hela tiden ut. Men sen kanske cykla iväg och bada. Vad gör ni en solig dag som denna? 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *