Rosa salt – Fint Himalayasalt

Jozo Fint himalayasalt

Rosa salt. Jo, det sötaste saltet på marknaden. Det är JOZO som kommit ut med ett fint Himalayasalt som är ljust rosa. Saltet är naturligt mineralrikt och skiftar i rosa nyanser utan att innehålla tillsatta färgämnen. Färgen kommer istället från bland annat järnoxid som berget har delat med sig av under miljontals år. Saltet är fritt från tillsatser och innehåller inget antiklumpmedel. Saltet har en mild smak och ska passa till all matlagning. Men jag tyckte det var så fint att jag ställt fram det som bordssalt. Jag kommer även dekorera med det på maträtter och desserter. Så sött. 

Linda

En kommentar

  1. Jag har det saltet här hemma men inte hunnit att prova det ännu. Fast då verkar det allt vara bra !

    Vicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *