Dinosauriedag

Naturhistoriska

Inbjudna på dinosauriedag av Lotus som lanserar nya kex i form av….just det, Dinosaurier. Jag och barnen har haft en helmysig dag på Naturhistoriska Riksmuseet. De har gjort om sin dinosauriedel och nu känns den verkligen internationellt storslagen. Barnen fick en guidad rundtur med spännande inslag.

DSC_0148

Magda alldeles fascinerad. Naturhistoriska Riksmuseet är verkligen en av Stockholms absolut bästa museum för både små och stora.

Lotus dinosaurus

Avsmakning av Dinosauriekexen. Riktigt goda, de är snäppet tjockare än vanliga kex, gott. Barnen ville att jag skulle fråga var man kunde köpa dem.

DSC_0107

Fick stoppa Magda efter sex kex…utbrott. Så mer än godkänt fick kexen av mina barn.

Lovetruck

Som tur var så fick vi smaskiga sliders med kyckling och annat gott innan från den här gulliga foodtrucken Lovetruck Café.

DSC_0127

Dinosaurus säljs i butik nu och ligger i förpackningar tre och tre. Det är olika dinosaurier på kexen vilket var gulligt. De finns med ett överdrag av mjölkchoklad på ena sidan och helt utan. Vi gillade båda, eller rättare sagt Magda och Annie åt ihjäl sig på de med choklad. De sprang av sig en del dock. Och precis efter vi ätit ute så kom regnet och det öste ner här i Stockholm.

DSC_0110

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *