Nuggets av fisk är så otroligt enkelt och blir så fantastiskt gott. Perfekt med en citronmajo till. En alldeles utmärkt vardagsrätt.
Du behöver
Torsk i filéer (jag använde ryggfilé i portionsbitar)
Panko (asiatisk ströbröd som gör det extra krispigt, eller använd vanligt ströbröd)
ägg (lättvispat)
vetemjöl
salt,peppar
smör,olja
Skär torsken i större bitar. Vänd i rikligt med mjöl, sedan ägg och sist i rikligt med panko. Stek gyllenbruna i smör och olja (snåla inte) några minuter på varje sida.
Citronmajonäs
1½ dl majonäs
½ citron
Blanda majonäs med skal och saft från citronen.
Gott med hemgjort pommes. Jag använder ALLTID min Tefal Actifry till att göra fettsnåla, krispiga pommes. Du bara slänger ner allt i maskinen och trycker på knappen så sköter den resten. En av mina absoluta favoritmaskiner i köket (eller jag har den i garderoben och tar fram den titt som tätt.)
Gott!
Kommer du ikväll?
Kram!
Mums! : )