Tropical Getaway och Salt Mandelnougat

Village candle

Mys i kvadrat med tänt ljus som doftar av kokos och ananas. Det här ljuset från Village Candle har jag skrivit om tidigare och gör det igen. Jag får inte nog av doften som sprider sig. Det är första ljuset jag har från Village Candle och många fler kommer det bli. Deras ljus har dubbla vekar, vax av högsta kvalitet och sotar inte, alltså är det mer brandsäkert. Du hittar deras ljus på t ex designforhome, doftshopen och design54. Prisvärt ljus!

Åre chokladfabrik

Ett annat hett tips är Salt mandelnougat från Åre Chokladfabrik. Rose-Marie berättade att hon ätit upp hela struten i ett nafs. Tänkte att då måste man ha varit väldigt godissugen. Men vad hände då jag öppnade min strut? Samma sak, åt upp varenda en av pralinerna. De är bara för goda.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *