Geggamoja Hösten 2014 och Våren 2015

Geggamoja

På Formexmässan släpade Rose-Marie med mig till montern för Geggamoja. Jag har tidigare bara haft några enstaka plagg till barnen från Geggamoja. Nu kommer det bli ändring på det. Så otroligt fina kläder i höst- och vårkollektionen. Vilken kvalitet dessutom, mjuka som gosedjur. Den här klänningströjan, så underbar. Gillar alla glada färger och färgkombon i deras kläder.

Geggamoja jul

Deras julkläder är också så charmiga! Många av deras kläder är gjorda av ekologisk bomull och deras leksaker är gjorda av överblivna tygremsor från kläderna. Bra tänk: Hållbart och njutbart.

GEGGAMOJA

Så, våren, ja, det kommer mycket fint. Gillar nya mönstrerna på mössorna, stjärnmönstret på klänningarna, Shortsen som var gudomligt mjuka och den mörkt blåa klänningen med roliga detaljer i stark rosa.

Geggamoja vår 2015

Tack Rose-Marie för bilderna (ps. Måste skärpa till mig, jag är helt värdelös på att komma ihåg att stoppa tillbaka minnet i kameran efter att jag har fört över dem till datorn)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *