Pasta Tricolore

Pasta tricolore

Bjöds på den här pastan hos min vän för någon vecka sedan, den var så god så ni bara måste få receptet. Hon hade även i sådär en näve sockerärtor.

Du behöver (för 4 pers)

300 g pasta tagliatelle

250 g fryst (eller färsk) bladspenat

400 g kycklingfiléer

2 st vitlöksklyftor

50 g soltorkade tomater

2½ dl mellangrädde

Smör, salt, svartpeppar

Gör så här

Koka pastan.

Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i strimlor eller små bitar.

Skala och hacka vitlöken fint. Strimla tomaterna och spenaten grovt. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Tillsätt vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min. Servera såsen med pastan.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *