Pärlans – Så värt ett besök

pärlans konfektyrHar ni besökt Pärlans Konfektyr på Nytorgsgatan 38 här i Stockholm? Butiken är värd ett besök, inte bara för att de har kolor som är rena rama himmelriket, utan även för miljön, och karamellerna som kokas på plats i kopparkärl allt inlindat i jazzig bakgrundsmusik. pärlans konfektyrSnyggt förpackat bär man varsamt hem sin skatt, jag är mer än svag för deras Vanilj & Havssalt och Pepparmint & Polka. De säljer nu även lite annat som kolasåser, sin bok med recept och annat du kan behöva för att göra egna kolor. Jag föredrar dock att köpa deras, tror aldrig det kan bli godare än så. Kolorna säljs på även på olika ställen runt om i Sverige, finns lista på Pärlans hemsida över försäljningsställen.DSC_0018

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *