Mingelhelg med Ostbricka och Finlandsbesök

ostbrickaDen här helgen har det minglats och städats kan man säga. Håller på att fixa till så att barnen ska dela rum. Massa städning och fix. Förutom Glitterprinsessorna som kom förbi på lördagen så ringde min kära vän Cecilia från Finland och undrade om hon kunde komma förbi på fredagen. Så ostbricka, Ruby Zin och en massa härligt djupprat. Underbart! Självklart hade jag Dukkah på ostbrickan, bästa dippen någonsin och så lätt att göra. Hemmagjord päronkompott och Saint Agur är numera ett måste på ostbrickan, galet god kombo.DSC_0044Min vän tog sin familj, sitt pick och pack och flyttade till Finland i slutet av sommaren. Modigt att börja på nytt, testa något annat. Vi pratade om hennes kamp för att kunna kommunicera på finska, om att det finns mer olikheter än vad hon trodde från början och alla roliga missförstånd. Vi pratade så otroligt mycket att tiden verkligen bara rann bort. Drack mitt nya favoritvin, Ruby Zin, perfekt mingelvin. Älskar mina nya vinglas i kristall från Riedel. De är utan fot, fjäderlätta och helt magiska att dricka vin ur. DSC_0059

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *