Well, det var festligheter igår på agendan

DSC_0071Sådan panghelg det har varit! Lördagskvällen toppades dessutom med massa skratt, matprat och annat viktigt hemma hos min vän Jessica. Det var tre deltagare från tidigare säsonger av Sveriges Mästerkock, och så jag då. Ni känner säkert igen Jessica Frej som matbloggar och även är en av författarna till Nytt bröd, Jennie Benjaminsson, matfotograf, matskribent och författare till Kalasgott och Stina Patetsos som skriver på sin egen blogg och för Mitt Kök. Vi pratade i timmar om allt allt och de här tjejerna är inte bara otroliga på allt med mat utan helt fantastiska som personer.PicMonkey Collage Ja, självklart åt vi en massa gott också. Jessica hade trollat fram en massa gott, som alltid. Måste testa att göra hennes pumpasallad med parmesan, mandlar, vitlök, så grym. Jennie och Stina hade med sig goda ostar och charkuterier (som jag älskar). Jag hade gjort päronkompott och köpt med passande salta ostar till. Jag hade även gjort Dukkah (ni bara måste testa Dukkah) och frökex. Vi kommer absolut ses snart igen.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *