2014 är infirat

DSC_0031

Hade ni ett fint firande? Jag hade ett så bra firande i gott sällskap och massa god mat och rätt så lugnt och skönt. Sådär lagom med champagne och vin också. Testade lite nya drinkar, som jag blev så nöjd med, t ex champagne med björnbärssirap och rosmarin – Kanonkombo!DSC_0054Läcker hummersoppa med pilgrimsmusslor till förrätt. Kan inte bli så mycket lyxigare eller godareDSC_0083Oxfilé Provencale. Supergott. Första gången jag gjorde den: oxfilé på en bädd av tunt skivad potatis och allt gratinerat i ugnen med vitlökssmör och persilja. Till rödvinssås och lite fräst svamp.DSC_0044En liten Bellini på mango med limerasp. Rekommenderas!DSC_0096Tiramisu blev årets Nyårsdessert. Himmelskt gott! Välkommen 2014. Jag är så redo för det nya året. Må det bli en kanonår.DSC_0101

Linda

0 kommentarer

    • Ja, kanongott i år var det! Önskar dig också ett riktigt fint och bra nytt år!! Ps. Blev så glad för din kommentar, allt är lite ovant än så länge här och då blir man glad över hälsning från ’ett känt ansikte’:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *