Krustader med godaste röran

Dessa krustader fick jag hos min vän Angelica på hennes fest. Ni bara måste testa, vansinnigt gott. Hon har svängt ihop det hela så ni får smaka er fram till just er favoritkombo. Gör gärna röran en dag innan så den får stå och dra lite. På ett ungefär så här:
Du behöver
Kantareller
rödlök (finhackad)
Philadelphia
parmesan (finriven)
sambal olek
smör, flingsalt, svartpeppar
Gör så här
Stek kantarellerna i en torr panna tills de knäpper. Tillsätt rödlök med smör och mjukstek. Strö över lite flingsalt. Häll över i en bunke. Tillsätt philadelphia, parmesan, svartpeppar och lite sambal olek. Låt gärna vila ett tag. Pyttsa ner i krustaderna.

Linda

0 kommentarer

  1. Mycket gott du lagar 🙂 Hur hinner du? Jobbar du inte heltid hihi 😉 Så fina bilder. Hoppas vi ses nåt snart…. ha en fin helg, kramar

  2. Mycket gott du lagar 🙂 Hur hinner du? Jobbar du inte heltid hihi 😉 Så fina bilder. Hoppas vi ses nåt snart…. ha en fin helg, kramar

    Svar:
    Ha Ha, jo Lina, jag jobbar heltid. Men jag går inte på så många event. Sedan är det inte alltid jag som lagar alla recept. De här krustaderna t ex hade min vän Angelica gjort. Men jag älskar verkligen att laga mat, baka, fixa! Ja, vore mysigt att ses snart. Kram och fin helg på dig:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *